Негайного лікування потребує Костя

Негайного лікування потребує Костя

Батьки хлопчика просять допомогти врятувати сина.

Жеребкін Костя кілька разів потрапляв до лікарні з високою температурою, та лікарі ставили хибні діагнози, тож лікування було малоефективне і мало зовсім нетривале покращення. З літа до зими 2015 року хлопчик не мав точного діагнозу, а відтак і лікування. Чергове погіршення стану змусило провести додаткові і більше радикальні дослідження – у дитини виявили Лімфому Ходжкіна змішано клітинний варіант 4 ст.

"Пройшли ми лікування 6 блоків із них перший блок був дуже важкий, вливали кров, після чого у нас виявили гепатит В, закінчили курс лікування. Ми почали лікувати гепатит. Але 15 січня 2017 у нас з'явились нові утворення у лівій середостінні і ще в тазу. Наші друзі їхали в Ізраїль і показали всі наші документи місцевому лікарю. Вона запропонувала лікуватись у них, розписала цілий протокол лікування", - розповідає мама хлопчика.

Ціна лікування і операція з трансплантації кісткового мозку, буде коштувати більше 110 тисяч доларів.

"Ми вчора спілкувались з лікарем з Ізраїлю і вона написала, що чим раніше ми почнем лікування, тим краще дитина буде проходити високодозовану хімію. Тож потрібно поспішати", - каже мама і просить небайдужих людей підтримати їх фінансово.

Реквізити для допомоги:

картки 5168742358811812 отримувач Жеребкіна Ірина Анатоліівна

https://vk.com/club140194315

Повʼязані теми:

Наступна публікація