Термінової трансплантації нирки потребує 2-річна Міланка

Термінової трансплантації нирки потребує 2-річна Міланка

Дитину готові прийняти у Варшаві.

З народження маленька Мілана живе з діагнозом полікістоз нирок, вторинно зморщенна нефункціонуюча ліва нирка. Не зважаючи на прогнози лікарів, що дівчинка не доживе і до року, вона мужньо бориться за своє життя вже майже три роки.

Взимку дитина перехворіла і це дало ускладнення, з якими маленькому організму вже складно впоратись, тож дівчинки підключили до діалізу.

"Їй зробили операцію по встановленні катетора, для проведення процедури замісної ниркової терапії методом перитоніального діалізу. Операція була важкою. 2 тижні Мілана пролежала в реанімації підключена до цілодобового циклера. Стан залишався стабільно важким. Пізніше нас перевели в палату. І ще 2 тижні Мілася була підключена до цілодобового апарату, кожен день їй капали різні препарати. Ми знову вчились ходити. І неймовірне щастя було коли ми змогли вийти на вулицю. Стан донечки покращувався і нас перевели на ручний діаліз", - розповідає мама дитини.

Лікарі радять якомога швидше робити пересадку нирки. Батьки можуть стати донорами для дитини. Тож тепер родина шукає клініку, яка має великий досвід пересадки нирок дітям.

"У Варшаві є дитяча клініка, яка погодилась прийняти нас на обстеження і операцію. Вартість обстеження і пересадки нирки Міланці обійдеться не менше 30 000 у.о.(проживання у лікарні діаліз, обстеження ,операція, медикаменти). Окрема вартість операції для донора. Маємо надію, що з допомогою фондів, небайдужих людей, та Того хто дав нам життя нам вдасться зібрати необхідну суму", - каже мама Міланки.

Реквізити для допомоги:

Номер картки Приват Банку: 5168 7450 1164 2110

Томчук Олександр

Повʼязані теми:

Наступна публікація