Трансплантації нирки потребує Олександр

Трансплантації нирки потребує Олександр

Чоловіку готові допомогти в Мінську.

Негра Олександр перебуває на довічній 1-й групі інвалідності з 2007 року через важке захворювання нирок. Саша періодично проходив лікування і обстеження, але з народженням молодшого сина з важкою патологією сечової системи, чоловіку довелося відкласти лікування, бо всі фінанси родини були витрачені на операцію і лікування дитини.

Наприкінці 2016 року у чоловіка погіршився стан здоров'я. Лікування не дало значних результатів. Йому рекомендують гемодіаліз.

"Ми знаходимося на відстані за 70 км від найближчого Центру з гемодіалізу. Їздити необхідно декілька разів на тиждень, а наразі ще й необхідно стояти в черзі, оскільки не вистачає місць. Як альтернатива гемодіалізу – це трансплантація донорської нирки. В Україні роблять операції лише від родинного донора, тож ми звернулися в Центр трансплантації в Республіці Білорусь. В листі-відповіді була вказана сума коштів за відповідні медичні послуги, всього 65400 доларів США", - розповідає дружина Олександра.

Для родини чоловіка, де виховуються двоє неповнолітніх дітей, така сума непосильна.

"З болем у душі та серці, звертаюсь до всіх небайдужих людей за фінансовою підтримкою для свого чоловіка. Йому лише 33 роки, у нього все життя попереду. Будь ласка, не залишайте нас самих з цією бідою. Подаруйте батькові двох малолітніх дітей шанс на повноцінне життя", - просить дружина Сашка.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

МФО банку 305299,

КОД ЄДРПО Банку: 14360570,

р/р отримувача : 29244825509100

Для поповнення карти 4149 4991 0029 6993,

отримувач Негра Олександр Станіславович.

Повʼязані теми:

Наступна публікація