Анна Сєдокова ледь не впала під час виступу: "Не могла ступити ані кроку"

Анна Сєдокова ледь не впала під час виступу: "Не могла ступити ані кроку"

Фото: instagram.com/annasedokova

Співачка очікувала, що це буде її останній виступ, і вона впаде на сцені.

З відомою співачкою та екс"віагрянкою" Анною Сєдоковою стався не дуже приємний інцидент.

Зірка на своїй сторінці в Instagram опублікувала допис, в якому повідомила, що ледь не впала на сцені, через нестерпний біль у попереку.

Анна зауважила, що її новорічний виступ ледь не був зірваний.

Після нашого дуже довгого перельоту, діставшись до готелю о 21.00, вчора я зрозуміла, що не можу встати. Біль в попереку розрізав мене на частини. Я не могла ступити ані кроку. А рівно о 22.50 повинна була вийти на сцену, де на мене дуже чекали. Потрібно було опанувати себе і зібратися. Але як якщо кожен рух створював такий дикий біль.

зауважила артистка

Проте за словами співачки, вона випила знеболювальне і все ж таки вийшла на сцену, але попередила своїх глядачів, що може впасти через біль. Вона очікувала, що це буде її останній виступ.

Фото: instagram.com/annasedokova

Але у мене не було іншого виходу. Заплітаючи косички, я думала, що це буде мій останній концерт. Упаду там і подарую незабутні враження. 6 таблеток знеболювального, гаряча ванна і я одягла сукню. Попросила музикантів якщо що страхувати мене і відпрацювати на 200 відсотків, адже я могла тільки на 1. Думала, що могла. І після першої пісні я привітала свою публіку і сказала, про те що можуть бути нюанси з падінням артистки

зізналася Анна

Однак Сєдокова виступила до кінця, в чому їй допомогли дітки, які вийшли на сцену.

Потім на сцену вийшли дітки, і я більше ані секунди не думала про біль. Тіло стало слухняним, воно було моїм. Все стало як зазвичай. Тільки один раз за годину на сцені я згадала про спину, коли нахилилася за водою.

повідомила співачка

Наразі зірка вже вдома, проте біль досі її не відпустив.

Шанувальники зірки виказали своє хвилювання за її здоров'я та побажали їй скорішого одужання.

  • Здоров'я вам і вашим близьким, будьте щасливі! З новим роком!
  • Сильна, тендітна, маленька дівчинка видужуй! З новим роком тебе і всю твою родину! Здоров'я, щастя, всіх благ і звичайно любові.
  • Одужуйте Анюта, здоров'я і щастя вам.

Нагадаємо, не так давно Анна Сєдокова у купальнику показала апетитне тіло та розсекретила, на скільки кіло схудла. Сєдокова зазначила, що позбутися зайвої ваги їй допомогли мінімум три аспекти – інтервальне голодування, чоловік, який став прикладом, та те, що зірка припинила себе спокушати шкідливою їжею. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація