Дзідзьо та Оля Цибульська породичалися

Дзідзьо та Оля Цибульська породичалися

Зірки заінтригували спільним фото з малям.

Сьогодні до Мережі потрапили фотографії, які не на жарт здивували прихильників Дзідзьо та Олі Цибульської.

На фото щаслива пара тримає на руках маля. Як вдалось дізнатись пізніше, хлопчику вже 9 місяців і його звуть Денис.

"Ще під час знімань кліпу "Чекаю. Цьом" нас було на одного більше, ніж ви бачили у кліпі. Щаслива мамуся приховувала свій животик, а багато хто й досі нічого не знає. Ми вирішили більше не тримати це у секреті, а поділитися радісною новиною з Україною!" - сказав Дзідзьо.

"Я дуже вдячна Наді, що саме нам довірила стати хрещеними батьками Дениса. Нас це зблизило, а мене одночасно породичало з усією великою DZIDZIOFamily! І мені надзвичайно приємно, що історія "Чекаю. Цьом" переросла в такі міцні дружні стосунки. Життя змінюється, а от куми це назавжди!" - додала Цибульська.

Виявляється, нещодавно Дзідзьо і Оля Цибульська породичалися. Зірки стали хрещеними батьками. Надя, яка вже давно є музою та головною натхненницею гурту DZIDZIO, народила свого первістка – сина Дениса, а Олю та Михайла (Дзідзьо) запросила стати його хрещеними батьками.

Щасливе подружжя вирішило охрестити малюка в одному з найгарніших храмів столиці – Володимирському соборі. Новоспечені куми Цибульська та Хома поділилися цими радісними світлинами зі своїми шанувальниками.

Нагадаємо, тим часом Дзідзьо показав пікантний тизер свого нового фільму "DZIDZIO перший раз". Нова стрічка Дзідзьо вийде на широкі екрани 25 жовтня цього року.

Повʼязані теми:

Наступна публікація