Ексагентка Майкла Джексона розповіла про таємний заповіт поп-короля

Ексагентка Майкла Джексона розповіла про таємний заповіт поп-короля

Фото: Associated Press

Реймона Бейн приголомшила неочікуваною заявою.

Легендарний співак Майкл Джексон, якого звинуватили у педофілії у документальній стрічці "Залишаючи Неверленд", виявляється за кілька років до своєї смерті склав таємний заповіт.

Як повідомляє видання Independent з посиланням на слова ексагента артиста Реймони Бейн, складений заповіт зник так і не набувши чинності. 

За словами жінки, у документі, який був складений артистом 2006 року і мав замінити собою заповіт, датований 2002 роком, Джексон нібито докладно описав своє бачення того, як саме варто зберегти його спадщину.

Майкл Джексон та Реймона Бейн / Фото: Associated Press

Сама Бейн заявила, що була свідком того, як документ завірили у нотаріуса, і навіть чула його зміст.

Однак наразі місцеперебування таємного документа невідомо.

"Я хотіла, я сподівалася і молилася, щоб заповіт Майкла Джексона від 6 жовтня 2006 було знайдено, розкрито, виявлено, скинуто з неба", - поділилася Реймона.

Фото: Associated Press

Також повідомляється, що 2009 року після смерті співака його брат Ренді стверджував, що заповіт від 2002 року, який набув чинності після його смерті, не може вважатися дійсним. За його словами, розглянутий судом документ був підписаний в Лос-Анджелесі 7 липня 2002 року, коли співак був в іншому місті.

Відповідно до волевиявлення Майкла Джексона, 40 відсотків його стану відійшли його матері Кетрін, ще 40 відсотків отримали троє дітей співака. Решта 20 відсотків були перераховані на рахунки благодійних організацій. На момент складання документа майно співака оцінювалося в 500 мільйонів доларів.

Нагадаємо, нещодавно детективи на десяту річницю смерті Майкла Джексона розповіли про стан її тіла через кілька годин після його смерті.

Повʼязані теми:

Наступна публікація