Катерина Кухар стала народною артисткою України

Катерина Кухар стала народною артисткою України

Зірка балету приймає вітання від колег.

Українська прима-балерина і член журі проекту "Танці з зірками" на каналі "1+1" Катерина Кухар приймає вітання від колег.

Указом президента їй присвоїли звання Народної артистки України. Завдяки Катерині у балетного мистецтва в Україні стало більше шанувальників.

Званням "Народний артист" нагороджують за видатні досягнення, особливі заслуги в розвитку вітчизняної культурної спадщини.

"Це було приємною несподіванкою для мене. Я сподіваюся, що можу своєю творчістю і справою залишити добрий слід на землі. Для мене як артиста найбільша нагорода – коли люди приходять на спектакль, значить їм цікаво. Мені сьогодні часто пишуть у соціальних мережах, що я для них стала мотиватором піти вперше на балет, що вони щасливі були відкрити для себе це мистецтво. Я сподіваюся, що ця тенденція збережеться. Дітки будуть цікавитися мистецтвом, хтось стане відданим глядачем театру, хтось стане відомим артистом. Я розумію, те, що я роблю – це крапля в морі. І тим не менш, я рада, що причетна до розвитку мистецтва в Україні", - прокоментувала Кухар.

Нагадаємо, раніше Катерина Кухар розповіла, як швидко повернути форму після пологів. Балерина поділилася головними правилами, які допомагають їй тримати себе у бездоганній формі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація