Надія: День ангела, кар'єра та зірки з таким ім'ям

Надія: День ангела, кар'єра та зірки з таким ім'ям

Ім'я Надія містить в собі великий заряд терпіння і спокійного очікування позитивних змін.

Походження імені Надія

Надія – слов'янське ім'я, але його коріння сягає до Стародавньої Греції. У цій країні дівчат досить часто називали Елпіс (в перекладі з давньогрецької – "надія"). Багато дослідників впевнені, що ім'я Надя на Русі було калькою з грецького.

Характеристика імені

Позитивні якості:

  • енергійна;
  • рішуча;
  • делікатна;
  • цілеспрямована.

Негативні риси:

  • зарозуміла;
  • занадто наполеглива;
  • дратівлива.

Наді святкують іменини

  • 1 березня;
  • 30 вересня.


Таланти та кар'єра

Надія дуже талановита, вона має гарний музичний слух та обожнює танцювати. Жінка з таким ім'ям може обрати для себе будь-яку професію – як творчу, так і монотонну, яка вимагає посидючості та уваги. Власниця цього імені може успішно вести бізнес. Втім, більше Надію цікавлять професії, в яких вона може розкрити свою креативність: акторка, художниця, інженерка, менеджерка, викладачка.

Кохання та сумісність з чоловіками

Надія не обділена увагою чоловіків. Вона ніжна, здатна щиро кохати. Така жінка прагне мати поруч сильного, вольового та цілеспрямованого чоловіка. Втім, якщо коханий спробує придушити запальний характер красуні, цілком можливо, що вона захоче розлучитися.

Читайте також: Яна: День ангела, сумісність з чоловіками та зірки з таким ім'ям

Надя може бути щасливою у шлюбі чоловіком на ім'ям: Євген, Віктор, Віталій, Дмитро, Олексій, Павло.

Краще не крутити романи з: Олегом, Денисом, Ігорем, Станіславом.

Українські зірки на ім'я Надія

DOROFEEVA

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Українська співачка Надя Дорофєєва, вона ж DOROFEEVA – екссолістка популярного дуету "Время и Стекло". Після розпаду гурту артистка розпочала сольну кар'єру. 2017-го артистка взяла участь у шоу "Танці з зірками". У парі з хореографом Євгеном Котом виконавиця дійшла до суперфіналу та отримала срібло проєкту. А цього року зірка стала тренеркою в шоу "Голос країни-11".

Надія Мейхер

Фото: instagram.com/nadyameiher

Надія Мейхер – українська співачка та акторка, яка 18-річною розпочала свою кар'єру в культовому гурті "ВІА Гра". Згодом зірка пішла зі сцени, а 2020 року вирішила повернутися у шоубізнес і стала учасницею проєкту "Танці з зірками", де посіла третє місце.

Надія Матвєєва

Фото: instagram.com/nadezhda_matveeva_nadya

Надія Матвєєва – українська ведуча. Зірка відома глядачу завдяки програмам "Все буде добре" та "Все буде смачно". 2019 року знаменитість взяла участь у шоу "Танці з зірками".

Пісні про Надію

Надія Мейхер – "Надежда"

"Океан Ельзи" – "Надя"

Нагадаємо, раніше редакція сайту ТСН.ua розповіла про сумісність у шлюбі жінок на ім'я Дарина. Так, якщо дівчина приймає залицяння і подарунки, це зовсім не означає, що вона збирається будувати серйозні стосунки саме з цим чоловіком.

Повʼязані теми:

Наступна публікація