Нова "ВІА Гра" заспіває золоті хіти тріо на концерті в Києві

Нова "ВІА Гра" заспіває золоті хіти тріо на концерті в Києві

"ВІА Гра" дасть концерт у Києві

Гурт виступить 11 грудня у Стерео Плазі.

Нова "ВІА Гра" у складі Міші Романової, Еріки Герцег та Насті Кожевнікової готує для своїх шанувальників грандіозний сюрприз.

11 грудня у столичному Стерео Плаза колектив дасть перший масштабний концерт з програмою "Перемирие". Під час виступу пролунають такі хіти сексуального тріо, як "Бриллианты", "Биология", "Цветок и Нож", "Притяженья больше нет", "Анти-гейша", а также "Перемирие" и "У меня появился другой"- ті твори, з яких почалася нова історія легендарного колективу.  

Еріка Герцег, Міша Романова і Настя Кожевнікова - три дівчини, які продовжують історію легендарної групи. У кожної з них до цього було своє життя, зі своїми драмами, переживаннями та цілями.

Але три долі зійшлися в одній точці, коли дівчата потрапили в один з наймасштабніших проектів в історії телебачення "ХОЧУ V ВІА ГРУ", який показував канал "1+1".

Протягом двох місяців глядачі були прикуті до телеекранів, спостерігаючи за тисячами учасниць з чотирьох країн, які претендували стати новими обличчями найпопулярнішою жіночої групи.

Нагадаємо, днями "ВІА Гра" заінтригувала кадрами зі зйомок нового кліпу. У відео дівчата з'являться у тендітних та хвилюючих образах.

Повʼязані теми:

Наступна публікація