Обурений Макаревич запропонував, аби Лимонов зробив йому мінет

Обурений Макаревич запропонував, аби Лимонов зробив йому мінет

Макаревичу набридли постійні цькування

Музикант жваво відреагував на статтю про його поїздку в Україну.

Фронтмена російського гурту "Машина времени" Андрія Макаревича, який нещодавно побував на Донбасі, вже замучили постійним цькуванням.

Цього разу музикант не стримався після того, як прочитав статтю про свою поїздку в Україну, авторство якої належить російському письменнику та політику Едуарду Лимонову.

У матеріалі Лимонов називає Макаревича "старим дурнем", у якого почалася "андропауза"

"Для необізнаних пояснюю, що у чоловіків в літньому віці, точніше у віці переходу від чоловіка до старого, трапляється андропауза. Вона є еквівалент жіночого клімаксу. Інші літні жінки, відчуваючи клімакс, скоюють чорт знає які незрозумілі вчинки", - пише Лимонов.

У свою чергу Макаревич у відповіді письменнику зауважує, що дивно, що майже півстатті Лимонова присвячено андропаузі

"Найцікавіше - про андропаузи. У тебе рівно півстатті присвячено цьому феномену. Ну звичайно - кому як не тобі, що має безприкладний досвід мінета у чорних хлопців на вулицях Нью-Йорка, розбиратися в таких тонких речах? Я, до речі, можу надати тобі це задоволення - я, звичайно, не чорненький, але треба ж і біленького спробувати. Або вже доводилося? До речі, подивимося, як у мене з андропаузою. З'являйся, пустунчику", - написав, не стримуючи гніву, Макаревич у своєму блозі.

Зауважимо, що сам Едуард Лимонов розповідав про досвід орального сексу з чоловіками в своїй книзі "Це я, Едічка".

Нагадаємо, Макаревича хочуть позбавити російських нагород і відправити жити в Україну. Сам музикант ображається, що його звинувачують у тому, чого не було.

Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі vk.com/tsnglamur

Повʼязані теми:

Наступна публікація