Офіційно: стало відомо, де відбудеться "Євробачення-2019"

Офіційно: стало відомо, де відбудеться "Євробачення-2019"

Фото: eurovision.tv

Конкурс організують таки у Ізраїлі.

Попри бойкот митців, які виступили проти проведення "Євробачення-2019" у Ізраїлі, конкурс таки відбудеться у країні.

Щойно організатори пісенного змагання повідомили, що конкурс відбудеться у Тель-Авіві - Яффа в Ізраїльському Центрі Торгових Ярмарок і Виставок. Дати проведення "Євробачення-2019" –14-16-18 травня.

Фото: eurovision.tv

Також за повідомленням Європейського Мовного Союзу, основною конкурсною ареною стане другий павільйон Центру ярмарок, побудований 2015 року.

Центр ярмарок / Фото: eurovision.tv

Виставкові зали у другому павільйоні мають сумарну площу близько 6470 кв.м (що приблизно дорівнює одному другому павільйону МВЦ в Києві) з висотою 17,50 м (максимальна висота МВЦ була 25 м.) Без використання колон.

Максимальна місткість залу становить близько 10 тисяч глядачів, але під потреби "Євробачення" вона буде безумовно нижчою.

Нагадаємо, що після перемоги Нетти Барзілай на "Євробаченні-2018" у Лісабоні, навколо проведення конкурсу у Ізраїлі постійно точилися суперечки. Спочатку говорили, що конкурс може взагалі не відбутися через нестачу фінансування. Пізніше Нетту звинуватили у плагіаті. Мовляв її трек Тоу вже надто нагадує пісню рок-гурту The White Stripes Seven Nation Army.

Повʼязані теми:

Наступна публікація