Перший півфінал "Євробачення-2017": дивіться онлайн-трансляцію

Перший півфінал "Євробачення-2017": дивіться онлайн-трансляцію

Фото: Getty Images

Свої виступи у цьому етапі представлять 18 конкурсантів.

У ці хвилини на головній арені "Євробачення-2017" розпочинається перший конкурсний етап – півфінал, у котрому виступлять представники 18 країн-учасниць.

На сцені МВЦ свої номери покажуть артисти із Чорногорії, Фінляндії, Грузії, Португалії, Бельгії, Швеції, Албанії, Азербайджану, Австралії, Кіпру, Словенії, Вірменії, Молдови, Чеської Республіки, Латвії, Ісландії, Греції та Польщі.

Відкриє музичне шоу український мультиартист MONATIK із англомовною версією треку "Кружит". Під час репетиції тренер проекту "Голос.Діти" вже відшліфовував свій номер.

Також у першому півфіналі заспіває минулорічна тріумфаторка "Євробачення" та тренер "Голосу країни-7" - Джамала. Артистка представить дві пісні: переможну для себе "1944" та "Заманили".

Порядок виходу конкурсантів на сцену:

1. Швеція

2. Грузія

3. Австралія

4. Албанія

5. Бельгія

6. Чорногорія

7. Фінляндія

8. Азербайджан

9. Португалія

10. Греція

11. Польща

12. Молдова

13. Ісландія

14. Чехія

15. Кіпр

16. Вірменія

17. Словенія

18. Латвія

Пісні та інформацію про учасників першого півфіналу можна переглянути у добірці ТСН.ua, а дати та основні локації конкурсу – в інфографіках.

Крім того, ТСН.ua веде текстову хроніку першого півфіналу "Євробачення-2017".

Фото: Getty Images

У кінці цього етапу музичної першості ведучі Володимир Остапчук, Олександр Скічко та Тімур Мірошниченко оголосять результати глядацького голосування в сумі з оцінками від національних журі країн-учасниць, йдеться на сайті Еurovision.ua.

Таким чином, вже сьогодні стануть відомі імена десятки фіналістів, котрі 13-го травня разом із українцями O.Torvald, фіналістами другого етапу та країнами "Великої п'ятірки" поборяться за перемогу у цьогорічному "Євробаченні".

Ведучі "Євробачення-2017" / Фото: УНІАН

Зазначимо, Україна голосуватиме у другому півфіналі та фіналі шоу, а сьогодні до голосування окрім 18 країн, чиї представники виступатимуть, також долучаться і три країни "Великої п'ятірки" – Велика Британія, Італія та Іспанія.

Представники "Великої п'ятірки" та учасники від країни-господаря конкурсу автоматично проходять до фіналу.

Подивитися шоу у прямому ефірі можна на Eurovision.ua, сайті телеканалу UA:Перший, Eurovision.tv, а також на екранах офіційної фан-зони на Хрещатику – Eurovision Village та у EuroClub.

Нагадаємо, другий півфінал "Євробачення-2017" та його фінал відбудуться 11-го та 13-го травня відповідно.

Повʼязані теми:

Наступна публікація