Потап продовжує відповідати хейтерам: "Я бував в АТО, і не раз"

Потап продовжує відповідати хейтерам: "Я бував в АТО, і не раз"

Фото: instagram.com/realpotap

Продюсер не припиняє вести діалог з підписниками.

Український репер та продюсер Потап, який днями прокоментував свій дует з російською співачкою Ольгою Бузовою, продовжує спілкуватися з хейтерами.

На своїй сторінці в Instagram Потап розмістив скріншоти з відповідями на зауваження юзерів під його постом.  Продюсер поділився, що йому дуже "подобаються" коментатори з інших країн, які розповідають йому, з ким артисту варто тут співати:

Мені подобаються наші з Чикаго, чи з Варшави, які сидять там, гроші заробляють, по суті, в інших країнах, але пишуть, з ким мені тут співати, тому що я їм не такий українець, я дуже незручний антигерой. Я не дурний, люблю Україну, працюю на Батьківщині, створюю експорт вітчизняного продукту

зауважив Потап
Фото: instagram.com/realpotap

Репер додав, що у його фірмі працює більше 100 осіб, у людей є робота і можливість годувати свої сім'ї. Також Потап зізнався, що не раз бував в АТО, просто не кричав про це.

У мене працюють більше 100 осіб. Це сто українських родин, ми займаємося благодійністю і допомагаємо нашим хлопцям. До речі, про АТО, я там бував і не раз. Запитайте у хлопців.

сказав Потап
Фото: instagram.com/realpotap

Разом з тим Потап заговорив і про сумну статистику, що багато українців слухають російську музику, особливо це стосується західних регіонів:

Фото: instagram.com/realpotap

Нагадаємо, що днями Потап записав відео, у якому відповів хейтерам. Зокрема, продюсер прокоментував танці у кліпі його підопічної DOROFEEVA на пішохідному мосту Алеї Героїв Небесної Сотні а також пояснив, навіщо заспівав з прихильницею Путіна Ольгою Бузовою.

Повʼязані теми:

Наступна публікація