Російська група представила конкурсну пісню на "Євробачення"

Російська група представила конкурсну пісню на "Євробачення"

Фото: instagram.com/iliyaprusikin

Пісня називається UNO.

Російська група Little Big представила пісню для "Євробачення" і показала кліп UNO.

Гурт Little Big – російський панк-рейв-гурт зі Санкт-Петербурга. Колектив дебютував 2013 року відеокліпом на трек Every Day I'm Drinking. А кліп на пісню Skibidi зібрав понад 360 мільйонів переглядів на YouTube.

Нагадаємо, міжнародний музичний конкурс "Євробачення-2020" відбудеться у нідерландському місті Роттердам. Від початку планувалося, що містом, яке прийматиме змагання, буде Амстердам. Та, як пояснила голова міста, концертний зал Ziggo Dome, який планувалося використати для конкурсу, буде недоступний в заплановані дати.

Цього року у головному пісенному конкурсі візьмуть участь представники 41 країни. Так, на "Євробачення" повернуться учасники з Болгарії та України, які не брали участь 2019 року. Втім, у грандфіналі за головний кубок боротимуться 26 учасників.

Представник від України на конкурсі гурт Go-A виступить у першому півфіналі - 12 травня. Другий півфінал відбудеться 14 травня, а грандіозний фінал заплановано на 16 травня.

Український електрофолк-гурт, який переміг в нацвідборі, змагатиметься за перемогу в конкурсі з українськомовною піснею "Соловей". До речі, це вперше за 15 років на "Євробаченні" зазвучить ціла пісня українською мовою.

Чим запам’ятався фінал нацвідбору на Євробачення 2020

Чим запам’ятався фінал нацвідбору на Євробачення 2020

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація