Валентина Хамайко озвучила головну героїню серіалу "Діагноз"

Сьогодні, 11 грудня, о 21:00 на телеканалі "1+1" відбудеться прем’єра польської медичної драми "Діагноз".

Головну героїню Анну, яка бореться за справедливість та намагається повернути своїх дітей, озвучила ведуча "Сніданку Вихідний" Валентина Хамайко.

Телеведуча, яка також являється мамою трьох дітей, розповіла, що під час роботи на дубляжем серіалу була вражена силою духу головної героїні та почала вболівати за Анну:

"Я перейнялася силою духу головної героїні, яка опинилася у вкрай складній ситуації, але, незважаючи на негаразди, продовжила боротися за своє щастя. Вона - взірець для українських жінок.  Коли, здавалося б, усе втрачено – не потрібно опускати руки, а навпаки, продовжувати відстоювати свої права", -   поділилася своїми враженнями Валентина Хамайко.

Нагадаємо, у центрі сюжету серіалу "Діагноз" - історія головної героїні Анни, яка  намагається повернути своїх дітей. Жінка подає до суду на колишнього чоловіка, але по дорозі до адвоката потрапляє в жахливу  аварію. Лікарі, котрі рятують десятки людей кожного дня, зберегли життя Анні, проте повернути їй пам’ять вони не в силі. Тож головній героїні доведеться будувати своє життя спочатку, відкриваючи забуті сторінки минулого одну за однією, незважаючи на перешкоди. Головні ролі в серіалі зіграли польські актори Майя Осташевська, Мацей Закосьцельний, Адам Воронович, Магдалена Поплавська та інші.

Довідка: "Діагноз" - польська 13-серійна медична драма-трилер, виробництва польської медіа-групи TVN.  Трансляція першого сезону серіалу з успіхом відбулась у Польщі цього року.

Також  серіал "Діагноз" можна буде переглянути на онлайн-платформі 1+1 video. Це власний VOD-сервіс, який об'єднує весь контент, що був показаний в ефірі телеканалів групи, й дає змогу дивитись улюблені серіали та шоу на будь-якому пристрої в будь-який час.

За додатковою інформацією звертайтеся до Прес-служби 1+1, +38 044 490 0101; www.1plus1.ua.

Наступна публікація