Ведучий "Світу навиворіт" Комаров став рекордсменом і прочитав реп

Комаров разом із Анатолієм Анатолічем спробував себе в ролі реп-виконавця.

31 серпня в кінотеатрі "Оскар" (Gulliver) незмінний ведучий тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров презентував новий сьомий сезон свого проекту, присвячений Болівії.

Допрем'єрний показ відвідали друзі та колеги телеведучого, а також шанувальники програми.

"У цей непростий час "Світ навиворіт" допоможе українцям ненадовго відключитися від повсякденних проблем, відпочити і віртуально перенестися в іншу країну, до іншого способу життя. А можливо й почати цінувати те, що у нас є, той комфорт і блага цивілізації, які ми маємо в Україні", - розповів Дмитро.

Особливими гостями презентації стали представники Національного Реєстру Рекордів, які зафіксували Рекорд за "Найбільшу кількість туристичних телепрограм, знятих знімальною групою з 2 чоловік" - 100 випусків проекту "Світ навиворіт", відзнято лише двома людьми - ведучим Дмитром Комаровим і оператором Олександром Дмитрієвим.

Несподіваним музичним сюрпризом для всіх стала написана і виконана Дмитром і Анатолієм Анатолічем пісня в стилі реп. Дмитро вперше спробував себе в ролі співака, адаптувавши легендарну пісню "Гуантанамера" під новий сезон "Світу навиворіт". Також цього вечора співали друзі Дмитра - суперфіналісти "Голосу країни-5" - Тетяна Решетняк, Андрій Лучанко і Дмитро Костюк.

Оскільки в Болівії чаклунство присутнє практично у всіх сферах життя болівійців, гостям презентації був запропонований сеанс з спеціально запрошеним болівійським чаклуном. А особливі частування від "Hitchcook" бару і печиво з передбаченнями допомогли гостям налаштуватися на необхідну хвилю перед переглядом презентаційного фільму.

Нагадаємо, "Світ навиворіт" змінює час виходу, - відтепер програма виходитиме щовівторка о 22:00 на каналі "1+1". Дивіться прем'єрний випуск нового сезону вже сьогодні - 1 вересня.

Новий сезон тревел-шоу «Світ навиворіт» відтепер живіться щовівторка

Новий сезон тревел-шоу «Світ навиворіт» відтепер живіться щовівторка

Повʼязані теми:

Наступна публікація