YUNA-2017: жарти Потапа, присвята Папернику та видовищне шоу

У Києві відбулася щорічна музична премія.

У вівторок, 21 лютого, в українській столиці відбулася щорічна музична премія YUNA.

Хто став тріумфатором цього року ми вже дізналися, тепер пропонуємо подивитися, яким був сам концерт.

Так, ведучим організатори YUNA-2017 покликали стати продюсера і тренера "Голосу країни-7" Потапа. Весь вечір учасник дуету "Потап і Настя" спілкувався із залою, жартував і просто на ходу імпровізував.

Приміром, ведучий вигадав історію.

"Уявіть, що в одному вагоні їдуть Тіна Кароль і Світлана Лобода. Одна каже: "Я найкраща співачка". Друга: "Ні. Я". Тим часом заходить Монатік і звертається до артисток: "Дівчата, досить сперечатися. Краще допоможіть матрац з верхньої полиці дістати", - пожартував Потап.

Судячи з реакції глядачів, які відверто сміялися та аплодували, гумор Потапа їм прийшовся до смаку.

Минулого вечора на присутніх у залі чекали несподівані дуети. Так, шоу відкривали ТНМК та гурт O.TORVALD, які заспівали хіти "Зроби мені хіп-хоп", "Гранули" та інші пісні. Згодом до рокерів на сцені приєдналася MamaRika у спокусливій обтислій сукні з принтом зебри.

Женя Галич, MamaRika, ТНМК / Фото: ТСН.ua

А от DZIDZIO на сцені YUNA заспівав свою нову пісню "Не матюкайся".

Гурт DZIDZIO / Фото: ТСН.ua

Також на концерті відбулася прем'єра нового треку The Hardkiss "Антарктида".

Юлія Саніна, The Hardkiss / Фото: ТСН.ua

Не минула премія без виступу співачки та дружини співорганізатора YUNA Мохаммада Захура Камалії. Довгий час артистка інтригувала фанів, що готує для них особливий подарунок.

Врешті, артистка представила у власній обробці хіт 80-х Sign Your Name, який виконував Terence Trent D'Arby. Як розповіла Камалія, творці композиції люб'язно надали їй право виконувати цей трек.

Камалія / Фото: ТСН.ua

Під час концерту організатор премії Павло Шилько згадав про смерть українського режисера та кліпмейкера Максима Паперника, який пішов з життя 19 лютого. Присутні у палаці "Україна" стоячи вшанували пам'ять відомого режисера хвилиною мовчання.

Окрім того, Шилько наголосив, що минулий рік забрав життя багатьох талановитих людей – Девіда Боуї, Леонарда Коена, Джорджа Майкла. На честь останнього зі сцени пролунала пісня з його репертуару Freedom.

Присвята Джорджу Майклу / Фото: ТСН.ua

Справжнє шоу влаштував на сцені мультиартист Монатік. Співак, відео якого "Кружит" перемогло у номінації "Найкращий кліп", і співав, і танцював разом з балетом.

Завершився концерт виступом гурту Потапа Mozgi. Колектив виконав декілька своїх хітів, зокрема, романтичний танцювальний трек Amor разом із Мішель Андраде.

Повʼязані теми:

Наступна публікація