Зірка "Голодних ігор" Лоуренс алкоголем заохочувала себе до знімань у відвертих сценах

Зірка "Голодних ігор" Лоуренс алкоголем заохочувала себе до знімань у відвертих сценах

Дженніфер Лоуренс розповіла про знімання відвертих сцен / Фото: Getty Images

Акторці було не надто комфортно перебувати у ліжку із Праттом.

Голлівудська акторка та зірка "Голодних ігор" Дженніфер Лоуренс, яка продемонструвала кумедний танок, поділилася подробицями знімань відвертих сцен із красунчиком Крісом Праттом.

Після представлення "Голодних ігор" у декількох країнах Лоуренс повернулася до роботи над фентезі-стрічкою "Пасажири". У фільмі "напарником" акторки став Кріс Пратт.

За словами Дженніфер, їй було достатньо непросто грати кохання із одруженим чоловіком. Сміливості зірка додавала собі за допомогою алкоголю.

"Я була дуже п'яною. Коли я повернулася зі зйомок додому, я багато чого навіть не пам'ятала. Мені було дуже важко цілувати одруженого чоловіка, я відчувала сильне почуття провини. Напевно, це ненормально, все-таки це робота. Але неприємні відчуття після цієї сцени переслідували мене довго ", - поділилася Лоуренс.

При цьому, за неабиякі зусилля над собою Дженніфер заплатили кругленьку суму: за роль із пристрасними сценами акторка отримала 20 мільйонів доларів. До слова, гонорар одруженого Пратта склав 12 мільйонів "зелених".

Нагадаємо, Дженніфер Лоуренс знову впала на прем'єрі "Голодних ігор".

Повʼязані теми:

Наступна публікація