Інвестуємо розумно! Реклама

Інвестуємо розумно!

Куди і як вкладати кошти в умовах економічної невизначеності.

Останні події на світовій арені продовжують трясти фінансові ринки та випробувати їх на міцність. Такі умови економічної невизначеності примушують все більший відсоток населення замислитись про додаткові способи вкладання коштів і заробітку.

Один у полі воїн

Ті, хто бажають самостійно стояти у руля свого фінансового благополуччя, обирають трейдінг. Суть трейдінга проста: купити дешевше зараз, щоб потім дорожче продати. Наприклад, навіть у нормальних умовах коливання курсу долара можуть складати декілька десятків центів на день. А уявіть, що мова йде про дійсно великі суми. Навіть незначна зміна курсу здатна принести відчутні дивіденди.

Однією з головних переваг самостійної роботи на фінансових ринках є її доступність. Фактично, все, що треба – це інтернет і надійний брокер. В СНД в наявності є декілька таких компаній, але лише одна з них є форекс-брокером №1 відразу за двома ключовими показниками: за кількістю активних клієнтів і торговому обороту. Це – Альпарі.

Валютний ринок працює в будь-який час дня і ночі (окрім суботи та неділі), тому трейдер може орієнтуватися на власні бажання: хтось приділяє торгівлі всього декілька хвилин на день, а хтось проводить години перед терміналом, здійснює багато операцій. Трейдінг взагалі реально суміщати з основною роботою – торгувати можна у вільний час із дому.

Поміж іншим, Альпарі пропонує своїм клієнтам безкоштовний доступ до аналітичних сервісів. Кожен день є можливість користуватися обзорами ринків, експертними думками, прогнозами інвестиційних радників і другими сервісами, які дозволяють грамотно оцінити економічну ситуацію та прийняти правильне рішення відносно майбутньої операції.

Довіряємо як собі

Що ж відносно інвестування, то тут більшість наших громадян притримуються дуже консервативних поглядів. Найпопулярнішим інструментом до сих пір є банківський вклад, не дивлячись на те, що відсоткові ставки практично не перекриваюсь інфляцію. У той же час на ринку існують інвестиційні продукти, про які спільнота просто не знає.

Наприклад, сервіс ПАММ-рахунків, який вже встиг зарекомендувати себе як досить ефективний інструмент для отримання прибутку серед інвесторів. Дохідність по ньоиу може в рази перевищувати прибутковість вкладів. Сервіс у першу чергу буде цікавим для тих, у кого немає вільного часу на вдумливе знайомство з трейдінгом. Принцип роботи ПАММ-рахунків досить простий: операції на валютному ринку здійснює досвідчений трейдер, а інвестори беруть участь лише грошима. За процес торгівлі від вибору стратегії до купівлі-продажу конкретної валюти відповідає трейдер, який керує ПАММ-рахунком, а клієнти обирають, коли ввести і, відповідно, коли вивести кошти з рахунку. Найважливішою особливістю є те, що трейдер обов'язково інвестує в торгівлю свої власні кошти. Це додатково мотивує його на досягнення кращих результатів і гарантує обдуманість його рішень.

Природньо, що будь-які операції на валютному ринку передбачають деякий ризик. Успішний інвестор – інформований інвестор. Тому, перед тим як приймати рішення про вкладання коштів, рекомендуємо звернутися к компанію Альпарі і ваші гроші почнуть працювати на вас!

Наступна публікація