"Перша приватна броварня" збільшила виробничі потужності на 30% Актуально

"Перша приватна броварня" збільшила виробничі потужності на 30%

Фото: Фото з відкритих джерел

Потужність виробництва "Першої приватної броварні" у м. Львів відтепер складає 1,3 млн гкл.

У травні 2016 року "Перша приватна броварня" завершила цикл робіт по другому етапу реконструкції власного пивоварного виробництва у Львові. Це дозволило компанії збільшити виробничі потужності львівського заводу до 130 млн літрів на рік.

Андрій Мацола, засновник та СЕО "Першої приватної броварні", пояснює, що необхідність проведення реконструкції пов'язана з ростом долі ринку компанії та обсягів продажу протягом останніх 2-х років. Також він зазначає, що збільшення виробничих потужностей дозволило "Першій приватній броварні" вивести на національний рівень продажів бренд "Закарпатське", а також задовольнити існуючий попит у виробництві міжнародних ліцензійних брендів.

За словами Антона Усова, Старшого радника Європейського банку реконструкції та розвитку з зовнішніх зв'язків у країнах Східної Європи та Кавказу, "Перша приватна броварня", одним з акціонерів якої є ЄБРР, – це приклад ефективної української компанії з прозорою структурою акціонерів та передовими принципами корпоративного управління на висококонкурентному ринку. "Збільшення обсягів виробництва означає створення нових робочих місць та збільшення перерахувань до державного бюджету України, – акцентує він. – ЄБPР вважає компанію "Перша приватна броварня" своїм важливим і довгостроковим партнером".   

Наступна публікація