Twitter дозволив обійти 140-символьне обмеження в коментарях

Twitter дозволив обійти 140-символьне обмеження в коментарях

У найближчому майбутньому опція стане доступна і для власників Android-пристроїв / Фото: Reuters

На даний момент послуга доступна в веб-версії і додатку для iOS.

Сервіс мікроблогів Twitter запустив функцію, яка дозволяє прокоментувати додатковими 116 знаками пост, який користувач ретвітнув і розмістив у себе на сторінці.

Про це компанія заявила у своєму мікроблозі.

Тепер при натисканні кнопки "Ретвітнути" у веб-інтерфейсі користувачеві пропонується поле для вставки 116-символьного коментаря. Після написання тексту слід натиснути "Твітнути", і повідомлення з вбудованим ретвитом з'явиться в стрічці користувача. Таким чином, ліміт в 140 знаків, який діє на всі повідомлення соцмережі, може бути подолана за рахунок цитованого твіти та коментаря до нього.

Зараз послуга доступна в веб-версії і додатку для iOS. Як заявляє компанія, в найближчому майбутньому опція стане доступна і для власників Android-пристроїв.

Раніше сервіс дозволяв коментувати ретвіт тільки після копіювання і вставки посилання цитованого твіту. Тепер же це можливо зробити за пару кліків. Більш того, в старому функціоналі цитований твіт і місце для своїх думок до нього було обмежено всередині 140-знакового простору. Користувачі скаржилися на цю нестачу символів для коментаря ретвіти, що геть вбивало сенс всієї функції.

Нагадаємо, що аналітики підрахували, скільки у Twitter кремлівських "ботів".

У Росії забанили Twitter "Правого сектору"

У Росії забанили Twitter "Правого сектору"

Повʼязані теми:

Наступна публікація