У пошуковику Google з'явилося лохнеське чудовисько

У пошуковику Google з'явилося лохнеське чудовисько

Головна теорія вбачає у чудовиську вид плезіозавра / Фото: Google

Більшість науковців вважають зібрані докази про існування Нессі непереконливими.

У ніч на вівторок у пошуковику Google з'явилося зображення чудовиська озера Лох-Несс, яке зсередини рухають кумедні інопланетяни.

Таким чином, Google вирішив відзначити 81-у річницю пошуків чудовиська.

Чудовисько озера Лох-Несс (також відоме як Нессі) — нерозпізнана таємнича тварина чи група тварин, чию появу зафіксовано на шотландському озері Лох-Несс. Озеро є найбільшою за кількістю води прісноводною водоймою Великої Британії. Разом з сніговою людиною Нессі є найбільшим викликом для сучасних криптозоологів. Більшість науковців вважають зібрані на сьогодні докази непереконливими. Головна теорія вбачає у чудовиську вид плезіозавра.

Місцеві жителі та приїжджі згадували про великих тварин, яких начебто бачили на озері, але міжнародну славу і увагу озеро прикуло до себе після 1933 року. 12 листопада 1933 року була зроблена перша фотографія Нессі.

Зауважимо, що так звані Google Doodle — це логотипи, які відрізняються від стандартного. Вони зазвичай приурочені до якоїсь події, свята, річниці. Варто зазначити, що вони можуть бути локальними. Тимчасові логотипи стали з'являтися в Google із 1998 року і за роки роботи пошуковика їх назбиралося більше тисячі.

Нагадаємо, що раніше вчені зі США похвалилися, що розгадали таємницю лохнеського чудовиська

Жінка побачила в морі загадкову істоту, схожу на лохнеське чудовисько

Жінка побачила в морі загадкову істоту, схожу на лохнеське чудовисько

Повʼязані теми:

Наступна публікація