Витираючи ноги, дружина Луценка думає про суддю

Витираючи ноги, дружина Луценка думає про суддю

Дружина Луценка не планує йти в політику / Фото: Народна самооборона

Дружині екс-міністра подарували шкуру молодого вовка.

Дружина колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка Ірина Луценко не планує займатися політикою.

Про це вона заявила в ефірі ТВі, повідомили у прес-службі телеканалу.

За її словами, після винесеного вироку Луценку вона планує і далі займатися своїм бізнесом і родиною.

"Перше - я планую бути люблячою дружиною, яка пишається своїм чоловіком. Знаєте, мені дуже пощастило зустріти його у свій час, знати його 26 років. І за цих 26 років я жодного разу в ньому не розчарувалася. Друге - я планую бути матір'ю своїх двох синів. Я для них подруга, наставниця. Я їм витираю зараз сльози. Особливо молодшому, коли ми виходимо після побачення із СІЗО. Я йому нагадую, що він - син Луценка і не можна плакати, і ніхто не повинен бачити цих сліз", - поділилася Луценко.

За її словами, вона також планує і далі займатися підприємницькою діяльністю, оскільки на роботі її чекає великий колектив зі 150 співробітників.

"Ніхто з них за цей рік не покинув компанію. Усі вони приходили на акції підтримки. Дуже багато з них були у судовому процесі. І на мій день народження вони подарували мені шкуру молодого вовка. Вони сказали: "Ірино Степанівно, киньте її під ноги, витріть ноги об цю шкуру, бо це залишки цієї судової системи, яка існує в Україні. Я буду з ними", - наголосила Ірина Луценко.

Вона також зауважила, що її публічність зараз - це вимушений крок. "Публічність - це мій вимушений крок, бо в Україні, якщо ти не публічний, тебе затопчуть. Це мій вимушений тимчасовий крок", - додала дружина Луценка.

Повʼязані теми:

Наступна публікація