Екс-губернатор Немировський звинуватив нардепа Дубового в організації кривавих сутичок в Одесі

Екс-губернатор Немировський звинуватив нардепа Дубового в організації кривавих сутичок в Одесі

Немировський більше не губернатор

Немировський заявив, що Дубовий підкупив місцевих силовиків.

Екс-керівник Одещини Володимири Немировський зробив сенсаційну заяву щодо того, хто був головним організатором масових сутичок та вбивств в Одесі 2-го травня.

"Народний депутат України від фракції "Батьківщина" Дубовий Олександр – людина, яка, на мою думку, вела підривну діяльність. Міліція саботувала роботу щодо сепаратизму. СБУ знала, що у будівлі знаходилася зброя та невідома речовина. Це все креатура Олександра Дубового", - заявив Немировський.

Крім того, Немировський назвав Дубового "смотрящим". За його словами, він підкупив місцевих силовиків, через що і не було на них впливу з боку керівництва області. Всі дії з дестабілізації ситуації в області спрямовані на зрив президентських виборів, йдеться в сюжеті ТСН.16.45.

ТСН намагається отримати коментар нардепа Дубового та фракції Батьківщина.

Звісно в усіх на слуху призначення нового очільника області - Ігоря Палиці. Через події 2-го травня чутки про зміну керівництва регіону тут почалися ширитися одразу. Щодо реакції одеситів, то вона доволі прогнозована.

Головні очікування від Палиці - це мир у місті, недопущення нових сутичок і об'єктивне розслідування трагедії.

"Потрібні дії. Його дії, які будуть направлені на стабілізацію. Бо те, що сталося в Одесі – це неадекватно", - кажуть мешканці.

Крім того, в місті вже з'явилися перші народні патрулі. Вони продовжують набір, добро на їх діяльність дали в міліції.

Нагадаємо, сьогодні, 6 травня, Одещина отримала нового губернатора. Ним став позафракційний народний депутат Ігор Палиця.

Попередній очільник регіону Володимир Немировський протримався на посаді два місяці. Головна причина звільнення - допущення масових сутичок в Одесі 2-го травня.

На Одещині обрали нового губернатора

На Одещині обрали нового губернатора

Повʼязані теми:

Наступна публікація