Екссоратник Януковича Колесников визнав програш на виборах до Ради

Екссоратник Януковича Колесников визнав програш на виборах до Ради

Фото: УНІАН

Політик буде займатися благодійністю.

Кандидат в народні депутати, ексрегіонал Борис Колесников визнав свою поразку на парламентських виборах і привітав переможця - міського голову Дружківки Валерія Гнатенка, який йшов як самовисуванець.

Про це він написав у своєму Facebook.

"Переможцю бажаю вирішити велику кількістю проблеми, що накопичилися не тільки Дружківці, але і в цілому в окрузі. А новому парламенту і уряду - в максимально короткий час домогтися миру, як гарантії збереження цілісності і незалежності нашої країни", - зазначив Колесников, додавши, що спокійно ставиться до перемог і поразок.

Він повідомив, що й надалі буде займатися благодійністю і меценатством.

Нагадаємо, партії "Опозиційний блок" і "Опозиційна платформа - За життя" перемагають на більшості мажоритарних округів Донецької області. В "Опоблоку" у прифронтовій Авдіївці перемагає Муса Магомедов (підраховано 56,25%), Руслан Требушкін у Добропільському районі та місті Покровськ (підраховано 40,7% бюлетенів), Вадим Новинський у Маріуполі (підраховано 33,62% бюлетенів), Сергій Магера у Маріуполі (підраховано 38,77% бюлетенів). Кандидати ОПЗЖ Віктора Медведчука також поки беруть чотири округи на Донеччині. Зокрема, Федір Христенко перемагає у Бахмутському районі та Лимані (підраховано 19,20% бюлетенів), Юрій Солод лідирує у Слов'янському районі (підраховано 28,31%), Валерій Гнатенко - у Костянтинівському районі, місті Дружківку (підраховано 16,39% бюлетенів), Володимир Мороз - у Великоновосілківському та Мар'їнському районах (підраховано 17,36% бюлетенів). 

Бурхливі емоції та стримана радість: як штаби реагували на результати екзитполів

Бурхливі емоції та стримана радість: як штаби реагували на результати екзитполів

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Результати виборів до Ради
Наступна публікація