Луценко залишився без книг від Кличка

Луценко залишився без книг від Кличка

Луценко не побачився з Кличком

Лідера "УДАРу" не пустили до Менської колонії.

Керівництво Менської виправної колонії не дозволило лідерові партії "УДАР" Віталію Кличку у середу відвідати засудженого екс-голову МВС України Юрія Луценка.

"В Апеляційному суді минулого тижня після засідання ми домовилися з Юрієм, що я приїду до нього. Визначили дату 28 листопада. Я купив книжок і поїхав на Чернігівщину. Але з Луценко так і не побачився", - заявив Кличко.

"Керівництво колонії повідомило, що Луценку дозволена одна зустріч в місяць і цю квоту, мовляв, вибрав посол Сполучених Штатів, який відвідав Юрія два дні тому", - додав лідер "УДАРу".

Політик висловив надію, що йому вдасться побачитися і поспілкуватися з Ю.Луценко в грудні.

Раніше прес-служба Державної пенітенціарної служби України повідомила, що Ю.Луценко зможе скористатися правом на наступне короткострокове побачення не раніше 21 грудня.

У прес-службі роз'яснили, що згідно з чинним законодавством, кожен засуджений має право на короткострокове побачення з близькими та іншими особами один раз в місяць.

Луценко своє право на таке побачення за листопад використав на зустріч з главою представництва Європейського Союзу в Україні Яном Томбински і послом США в Україні Джоном Теффтом 26 листопада.

Раніше повідомлялося, що екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценко доставлять завтра на судове засідання Апеляційного суду у Київ.

Повʼязані теми:

Наступна публікація