Мочанов готовий вибачитися перед Яценюком за "перший мільярд"

Мочанов готовий вибачитися перед Яценюком за "перший мільярд"

Фото: УНІАН

Висновком ситуації сторони вважають більш критичне та відповідальне ставлення до інформації.

Відомий гонщик та волонтер Олексій Мочанов готовий вибачитися перед екс-прем'єром Арсенієм Яценюком за повідомлення про багатство чиновника. Рік тому в ефірі одного з телеканалів чоловік заявив, що тодішній урядовець із розмахом відсвяткував свій перший мільярд, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Тоді гонщик послався на людей з оточення Яценюка, але Мочанов шкодує, що поширив брехню. Більше того, волонтер закликає всіх відповідально ставитися до нібито сенсаційних даних, адже їх неодмінно використає ворожа пропаганда. "Я вирішу з Яценюком свої питання при особистій зустрічі. Вибачуся, потисну руку. Тому що я сам неодноразово потрапляв у ситуації, коли тебе обмовили. Я реально ніяково себе почуваю через те, що я це все озвучив", - зізнався Мочанов.

У прес-службі колишнього прем'єра висловили сподівання, що суспільство колись навчиться критично ставитися до таких "вкидів" інформації. "Суть ситуації в тому, що історія про міфічний мільярд вдарила не просто по тодішньому прем'єру. Вона вдарила по владі вцілому. Владу в нас історично не люблять, вона частіше була для українців чужою. І нам важко повірити, що може бути інакше. Тому критичне мислення – сьогодні для нас запорука виживання", - пояснили там.

Відомий гонщик Олексій Мочанов заявив про намір вибачитись за слова, сказані рік тому

Відомий гонщик Олексій Мочанов заявив про намір вибачитись за слова, сказані рік тому

Повʼязані теми:

Наступна публікація