Насіров сприяв затриманню екс-податківців Януковича - Матіос

Насіров сприяв затриманню екс-податківців Януковича - Матіос

Фото: УНІАН

За словами головного військового прокурора, саме завдяки старанням Насірова були затримані "царі і боги періоду режиму Януковича".

Відсторонений голова Державної фіскальної служби Роман Насіров дав важливі свідчення, які дозволили затримати колишніх екс-керівників податкових інспекцій за часів правління Віктора Януковича.

Про це журналістам заявив головний військовий прокурор України Анатолій Матіос, передає кореспондент ТСН.

За словами Матіоса, саме без свідчень Насірова не вдалось би провести масштабну антикорупційну спецоперацію. На запитання журналістів про те, чи сприятиме це пом'якшенню позиції прокуратури у справі Насірова, військовий прокурор відмовився відповідати.

"Емоцій в мене немає. Є втома. Операція почалася о шостій ранку - від Трускавця до Маріуполя. Цю операцію нам не вдалося би зробити, якби нам не допомагав голова фіскальної служби Роман Насіров. Тому що розібралися в недрах податкової всі тільки завдяки його старанням. Я не соромлюся сказати, що це людина, яка в цьому сегменті зробила все, для того щоб розкрити всі ці податкові майданчики і допомогти нам зібрати докази причетності як жінок, так і чоловіків. А ці люди не останні в державі, це царі і боги періоду режиму Януковича", - наголосив головний військовий прокурор.

Нагадаємо, масштабну антикорупційну операцію анонсували в Генпрокуратурі і Міністерстві внутрішніх справ. Інтригу тримали до останнього і лише описували подію як "мегаважлива і резонансна". І ось стало відомо, що йдеться про затримання 23 чиновників-податківців зі східних та південних областей. Зараз проводяться 454 обшуки. 

Наразі уся увага прикута до військового терміналу аеропорту Київ, саме туди мають доправити затриманих і звідти везти до ГПУ.

До Києва доставили перших затриманих податківців часів Януковича

До Києва доставили перших затриманих податківців часів Януковича

Повʼязані теми:

Наступна публікація