Порошенко подякував СБУ та ГПУ після затримання Савченко

Порошенко подякував СБУ та ГПУ після затримання Савченко

Фото: УНІАН

Президент наголосив, що спецслужби запобігли кривавим терактам.

Президент України Петро Порошенко подякував Службі безпеки та Генпрокуратурі після того, як було опубліковано відео змови нардепа Надії Савченко з переговірником Володимиром Рубаном та затримано депутатку.

"Вдячний працівникам Служби безпеки та Генеральної прокуратури за врятовані життя людей внаслідок запобігання масових терактів і викритої російської спецоперації проти України. Також дякую офіцерам Збройних сил, які не піддалися на провокації і вчасно поінформували правоохоронні органи про злочинні задуми агресора і п’ятої колони", - наголосив президент.

ПП: Вдячний працівникам Служби безпеки та Генеральної прокуратури за врятовані життя людей внаслідок запобігання масових...

Опубліковано Петром Порошенком 22 березень 2018 р.

Порошенко також зазначив, що проти України ведеться широкомасштабна гібридна війна з боку Російської Федерації, а метою спецоперації російських спецслужб було "посіяти хаос та знищити Українську Державу".

Нагадаємо, Верховна Рада проголосувала за притягнення до кримініальної відповідальності, арешт і зняття недоторканності з депутата Надії Савченко. Савченко інкримінують взаємодію із ватажками бойовиків, змову із Володимиром Рубаном, який уже під арештом, та підготовку теракту у Верховній Раді. Його метою, за версією Генпрокуратури, було фізичне знищення керівництва держави та захоплення влади. 

Із 40-сторінковим поданням Генпрокуратури щодо притягнення до кримінальної відповідальності та арешту Савченко можна ознайомитися на ТСН.ua за цим посиланням.

Повʼязані теми:

Наступна публікація