Порошенко призначив послів України в Португалії та Омані

Порошенко призначив послів України в Португалії та Омані

Також указом президента Порошенко доручив призначити надзвичайного і повноважного посла України в Королівстві Саудівська Аравія / Фото: Сайт президента України

Глава держави підписав низку важливих документів.

Президент України Петро Порошенко призначив послів України в Португальській Республіці, Султанаті Оман і Союз Коморських Островів.

"Призначити Огнівець Інну Василівну надзвичайним і повноважним послом України в Португальській Республіці", - йдеться в указі президента України №590/2015 від 19 жовтня 2015 року, оприлюдненому на офіційному сайті глави української держави в понеділок.

Також указом президента №593/2015 від 19 жовтня 2015 року Петро Порошенко доручив призначити надзвичайного і повноважного посла України в Королівстві Саудівська Аравія Вадима Вахрушева надзвичайним і повноважним послом України в Султанаті Оман за сумісництвом. Крім того, за сумісництвом призначений надзвичайним і повноважним послом України в Союз Коморських Островів Євген Цимбалюк, який обіймає також посаду надзвичайного і повноважного посла України в Республіці Кенія (указ президента №591/2015 від 19 жовтня 2015 року). Також Петро Порошенко призначив Євгена Цимбалюка постійним представником України при програмі Організації Об'єднаних Націй з навколишнього середовища (ЮНЕП) та постійним представником України при програмі ООН з населених пунктів (Хабітат) за сумісництвом.

Нагадаємо, що Порошенко призначив українського посла в Австралії

Повʼязані теми:

Наступна публікація