Рада провалила зміни до Податкового кодексу та розійшлася

Рада провалила зміни до Податкового кодексу та розійшлася

Яценюк і Яресько були на засіданні / Фото: Reuters

У засіданні брали участь Яресько та Яценюк. 

Глава Верховної Ради Володимир Гройсман закрив позачергове пленарне засідання.

Народні обранці обговорювали внесення змін до Податкового кодексу, але не змогли дійти згоди. Роботу над документом вирішили продовжити наступного року.

Гройсман пообіцяв створити робочу групу щодо змін до Податкового кодексу,  до якої увійде, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, який також брав участь у засіданні. Також спікер закликав фракції, Кабмін та профільні комітети направити своїх представників для роботи у цій групі, о 16:30 почнеться зустріч цієї групи, пише "Радіо Свобода".

У засіданні також брала участь глава Мінфіну Наталя Яресько.

Як повідомлялося раніше, глава Кабміну Арсеній Яценюк пропонував з 1 січня запровадити нові ставки податків та внести необхідні зміни до чинного Податкового кодексу.

Раніше в Раді заявили, що робота над новим Податковим кодексом буде продовжена в наступному році і для цього буде створена робоча група. Голова фракції "Блоку Петра Порошенка" Юрій Луценко повідомив, що на поточній сесії парламент прийме за основу нову редакцію Податкового кодексу для того, щоб в першому кварталі 2016 над ним працювати і ввести в дію з 2017 року.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація