"Рано радіють": Геращенко відреагував на рішення суду щодо Януковича-молодшого

"Рано радіють": Геращенко відреагував на рішення суду щодо Януковича-молодшого

Фото: ТСН.ua

Суд визнав сина екс-президента непричетним до вбивств на Майдані.

Народний депутат Антон Геращенко заявляє, що син екс-президента Віктора Януковича Олександр і його адвокати рано радіють рішенню Печерського райсуду Києва, який визнав заяву депутата про причетність Януковича-молодшого до стрільби на Майдані недостовірною.

"Природно, на це рішення буде подана апеляція і Олександр Янукович не отримає бажаного для себе результату", - написав депутат на своїй сторінці в Facebook.

Геращенко зазначив, що старшому синові екс-президента висунуто підозру у скоєнні низки економічних злочинів, також він проходить у справі про створення злочинної організації, на чолі якої стояв його батько Віктор Янукович.

Нардеп упевнений, що в підсумку і колишній президент України, і його син будуть заочно засуджені, "а згодом, через роки, коли режим Путіна впаде, ви понесете своє покарання ще за свого життя".

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва визнав недостовірною, що принижує честь, гідність та ділову репутацію інформацію про нібито причетність сина колишнього президента України Віктора Януковича Олександра до вбивств на Майдані, поширену 18 листопада 2014 року народним депутатом України, радником міністра внутрішніх справ Антоном Геращенко.

Заради справи Януковича в Генпрокуратурі створили новий підрозділ

Заради справи Януковича в Генпрокуратурі створили новий підрозділ

Повʼязані теми:

Наступна публікація