Саакашвілі прокоментував відео скандальної сутички з Аваковим

Саакашвілі прокоментував відео скандальної сутички з Аваковим

Саакашвілі: Жалкую, що довелося назвати прем'єр-міністра злодієм / Фото: УНІАН

Він заявив, що не відмовляється від своїх слів щодо прем'єра та голови МВС.  

Голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі заявляє, що не відмовляється від своїх звинувачень у бік прем'єр-міністра Арсенія Яценюка та голови МВС Арсена Авакова. Про це він написав у Facebook, коментуючи відео його сутички Аваковим під час засідання Ради реформ в Адміністрації президента.

"Жалкую, що довелося назвати Прем'єр-міністра злодієм, але ще більш жалкую, що це правда", - зазначив очільник Одещини.

"Наша версія події в адміністрації Президента, після моїх наполегливих прохань. На відео чітко видно як Прем'єр-міністр обзиває мене "гастролером" і "треплом", а його міністр запропонував забратися з "його країни". Я використав слово "злодії" відносно Прем'єр-міністра і міністра внутрішніх справ і від цих слів не відмовляюся. Я люблю Україну і ми позбавимо нашу країну від злодіїв і шахраїв", - написав Саакашвілі.

Жалкую, що довелося назвати Прем'єр-міністра злодієм, але ще більш жалкую, що це правда.Відео, яке мені передали в Адм...

Posted by Mikheil Saakashvili on Wednesday, December 16, 2015

Нагадаємо, раніше глава МВС Арсен Аваков вирішив опублікувати відео конфлікту з головою Одеської ОДА на засіданні Ради реформ в Адміністрації президента.  

Конфлікт між чиновниками на засіданні Ради реформ стався 14 грудня цього року. На думку Саакашвілі, міністр Аваков різко відреагував на його слова нібито через розслідування на Одеському припортовому заводі. "Тому що це дуже велика корупційна схема, в яку вплутані інтереси депутатів "Народного фронту" Сергія Пашинського, його бізнес-партнера Сергія Тищенка, а також нардепа Миколи Мартиненка", - заявив голова Одеської ОДА.

Своєю чергою, прес-секретар МВС Артем Шевченко виклав відео зустрічі Саакашвілі з російським бізнесменом Дмитро Мазепіним, який нібито претендує на купівлю ОПЗ. Однак сам Міхеіл Саакашвілі відео назвав фальсифікацією

Президент України Петро Порошенко, який головував на засіданні, засудив лайку і образиГлава держави додав, що це він запросив до України міжнародну команду реформаторів.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація