Савченко націлилась на посаду президента України

Савченко націлилась на посаду президента України

Фото: УНІАН

Нещодавно створена "Громадська платформа Надії Савченко" братиме участь у виборах Верховної Ради.

Народний депутат Надія Савченко збирається балотуватися у президенти, а її політична сила братиме участь у парламентських виборах.

Про це вона заявила в інтерв'ю польському виданню Krytyka Polityczna.

"Я готова взяти на себе відповідальність за країну і взяти участь у президентських виборах. Крім того, у парламентських виборах братиме участь моя політична сила", – наголосила Савченко.

Водночас депутат вважає, що люди її підтримують, а коментуючи падіння рейтингу з 12% до 1-2%, сказала "не знаю, з якого космосу ви берете ці цифри".

"Вимірюється, певно, не моя підтримка, а телебачення, риторики президента, Юлії Тимошенко та інших політиків, в тому числі європейських, які говорили про мене. Мій образ і я – то дві різні речі", - зазначила вона, додавши, що перевіряє свою підтримку на вулиці.

За словами Савченко, те, що раніше вона була для українців героєм, потім – "агентом Кремля", "не має значення", бо "люди її не знали, а складали образ із того, що давала українська та російська пропаганди".

"Ось чому в Україні про мене стали говорити гірше, а в Росії краще", – додала нардеп.

Нагадаємо, раніше Надія Савченко, яку виключили з ВО "Батьківщина" за неспівпадіння "принципів та політичних переконань, очолила партію "Національний альянс свободи та українського патріотизму "Наступ", яку перейменували у "Громадську платформу Надії Савченко".

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація