Трамп позитивно відгукнувся про перемовини Тіллерсона у РФ

Трамп позитивно відгукнувся про перемовини Тіллерсона у РФ

Фото: Reuters

Загалом він задоволений роботою Тіллерсона на посаді держсекретаря.

Президент США Дональд Трамп задоволений перебігом переговорів держсекретаря Рекса Тіллерсона з російським керівництвом у Москві, назвавши їх навіть більш успішними, ніж прогнозувалося.

Про це пише Укрінформ.

"Як на мене, його (Тіллерсона – ред.) зустрічі в Росії відбулися дуже добре. Натомість нас цікавить кінцевий результат, а не розмови самі по собі. Переговори пройшли більш успішно, ніж ми сподівалися", - зауважив глава Білого дому.

За словами Трампа, він задоволений роботою Тіллерсона на посаді держсекретаря й підкреслив, що той "дуже добре справляється зі своїми обов'язками".

Глава МЗС Росії Сергій Лавров назвав переговори в Москві зі своїм американським колегою Рексом Тіллерсоном "ґрунтовними і відвертими".

За словами Лаврова, на зустрічі обговорювалася і ситуація в Сирії і удар США. Лавров закликав до розслідування інциденту. Також глава МЗС Росії зазначив, що у Росії і США є спільний інтерес у досягненні політичного рішення сирійської кризи. За словами Лаврова, також на переговорах обговорювалася спільна боротьба з міжнародним тероризмом.

Держсекретар США за зачиненими дверима зустрівся із Лавровим у Москві

Держсекретар США за зачиненими дверима зустрівся із Лавровим у Москві

Повʼязані теми:

Наступна публікація