Викрадення інсценували для затримання терористів – Гончаренко

Викрадення інсценували для затримання терористів – Гончаренко

Фото: УНІАН

Нардеп повідомив подробиці операції.

Українські спецслужби інсценували викрадення нардепа Олексія Гончаренка для того, щоб схопити терористичне угрупування в Одесі. Про це сам Гончаренко повідомив ТСН.

"Кілька місяців тривала спецоперація українських силовиків щодо знешкодження терористичного угрупування в Одесі, яке планувало низку злочинів, в тому числі і моє викрадення та нанесення мені важких тілесних ушкоджень. Тому вчора пізно ввечері я виїхав з Києва і з'явився в Одесі, щоб мене побачили. Далі було інсценоване моє викрадення, далі замовники та організатори виїхали безпосередньо для розправи", - розповів депутат після закінчення операції.

Викраденому в Одесі нардепу Гончаренку хотіли понівечити обличчя та скалічити

Викраденому в Одесі нардепу Гончаренку хотіли понівечити обличчя та скалічити

Як відомо, прокуратура підозрює у організації викрадення нардепа Лиманської райради Кушнарьова, який начебто мав намір скалічити Гончаренка. Йому вже оголошено підозру. Про викрадення Гончаренка прокуратура Одеської області повідомила сьогодні, 23 лютого. А вже за дві години відзвітували про те, що нардеп перебуває у безпечному місціМВС відкрило справу щодо викрадення, а у Раді пропонували створити штаб для пошуку нардепа.

Повʼязані теми:

Наступна публікація