Невідомі викрали нардепа Гончаренка - ЗМІ

Невідомі викрали нардепа Гончаренка - ЗМІ

Фото: ТСН.ua

Інформацію вже підтвердили у прокуратурі Одещини.

Народний депутат України Олексій Гончаренко викрадений невідомими.

Про це повідомляє Думская.

Зазначається, що цю інформацію підтвердили в прес-службі прокуратури Одеської області.

Інших подробиць ЗМІ не повідомляє.

ТСН намагалась зв'язатися з нардепом, але його телефон вимкнений.

Своєю чергою агентству "Інтерфакс-Україна" прес-секретар прокуратури Одеської області Інна Верба заявила, що ввечері, можливо, відбудеться брифінг прокурора Одещини, а поки що вона не може повідомити будь-якої додаткової інформації.

Тим часом нардеп Олександр Бригинець у своєму Facebook повідомив, що Гончаренко виїхав до Одеси на термінову зустріч вчора увечері, але на неї не з'явився.

Нагадаємо, нещодавно Гончаренко влаштував справжній скандал. Він фарбою написав слово "nein" на уламку Берлінської стіни біля німецького посольства. Свій вчинок пояснив тим, що так протестує проти заяви Посла Райхеля.

Раніше посол Німеччини в Україні Ернст Райхель в інтерв'ю одному з видань заявив, що вибори на Донбасі можна провести навіть під наглядом російських військових. Як приклад дипломат згадав, як проводили останні парламентські вибори в НДР.

"Відбулися в присутності Західної групи радянських військ і за тодішнього комуністичного режиму в НДР. Але вибори призвели до його зміни", — запевнив він.

Посольство ФРН нагадало, що вчинок Гончаренка порушенням Віденської конвенції про дипломатичні зносини. ГПУ відкрила провадження за фактом вандалізму. 

За паплюження Берлінської стіни Гончаренка можуть виключити зі складу делегації ПАРЄ

За паплюження Берлінської стіни Гончаренка можуть виключити зі складу делегації ПАРЄ

Повʼязані теми:

Наступна публікація