Австрія сенсаційно переграла Німеччину, Англія здолала Нігерію

Австрія сенсаційно переграла Німеччину, Англія здолала Нігерію

Фото: Reuters

Команди продовжують підготовку до ЧС-2018.

Європейські збірні продовжують готуватися до чемпіонату світу, який влітку 2018 року прийме Росія.

Збірна Австрії несподівано переграла Німеччину у контрольному спарингу. Пропустивши вже на 11 хвилині зустрічі, австрійці знайшли в собі сили відігратися та навіть вирвати перемогу.

"Бундестім" вивів вперед Месут Езіл, який вдалим ударом у дальній кут відкрив рахунок у цьому матчі. Вже у другій половині протистояння "червоно-білі" двічі розписалися у сітці воріт Мануеля Нойєра, який вперше за тривалий термін нарешті зумів вийти на поле.

На 53 хвилині захисник австрійської команди Мартін Хінтеррегер вдало замкнув навіс у виконанні Давіда Алаби. Перемогу Австрії приніс точний удар від Алессандро Шепфа, який на 69 хвилині розстріляв Нойєра після розкішної комбінації від партнерів по команді.

Фото: Reuters

Цікаве те, що Австрія вперше за 32 роки зуміла переграти Німеччину, яка своєю чергою, не знає смаку перемог вже протягом 5 матчів поспіль. 8 червня команда Йоахіма Льова проведе ще один товариський матч - на цей раз суперником німецької команди буде Саудівська Аравія.

Також відбувся й ще один поєдинок за участю збірних, які пробилися на Мундіаль.

Збірна Англії мінімально здолала Нігерію з рахунком 2:1.

На голи від Гарі Кехілла та Харрі Кейна нігерійська команда відповіла лише взяттям воріт у виконанні Алекса Івобі.

Фото: Reuters

Нагадаємо, що ЧС-2018 відбуватиметься з 14 червня до 15 липня. З вищезгаданих збірних лише Австрія не зуміла пробитися на світову першість.

Повʼязані теми:

Наступна публікація