Бойко перейшов у "Бешикташ": яким в Україні запам'ятають Дениса

Бойко перейшов у "Бешикташ": яким в Україні запам'ятають Дениса

Денис Бойко в игре за "Днепр" / Фото: xsport

ТСН Проспорт пропонує згадати, чим запам'ятався голкіпер на батьківщині.

Трансферна сага з переходом голкіпера "Дніпра" Дениса Бойка до "Бешикташа" закінчилася.

21 січня воротар збірної України підписав контракт із турецьким клубом, що пізніше підтвердив його агент.

ТСН Проспорт пропонує згадати, чим запам'ятався Бойко в Україні, за що його обожнюють, а деякі навіть недолюблюють.

БУРЕМНИЙ БОЙКО

Цікаві події в житті футболіста почалися в 2010 році. У жовтні воротар був затриманий міліцією після матчу між молодіжними командами України та Нідерландів. Як повідомляли тоді в МВС, Бойко був затриманий за розпивання алкогольних напоїв та неадекватну поведінку. Перед цим інцидентом, в серпні все того ж року, з'явилася інформація, що Денис разом зі своїм другом, нападником "Металіста" Володимиром Лисенком побили відвідувача одного з нічних клубів столиці. Пізніше Денис спростував це звинувачення.

БОЙКО-ПІРОТЕХНІК

У вересні 2013 року Бойко яскраво відсвяткував перемогу над донецьким "Шахтарем". Після закінчення матчу він використовував піротехніку. Після інциденту футболіст був покараний КДК ФФУ штрафом у розмірі 25 тисяч гривень.

Бойко пробігся з фаєром / Фото: dynamo.kiev.ua

СУВОРИЙ БОЙКО

А в березня 2014 сталася неприємна подія, яка могла трагічно закінчитися для півзахисник "Динамо" Олега Гусєва. Під час поєдинку 23 туру між "Дніпром" і "Динамо" Бойко в ігровому епізоді зіткнувся з Гусєвим, після чого футболіст киян знепритомнів. Врятувати футболіста вдалося силами Джаби Канкави, який швидко надав першу допомогу потерпілому.

НЕЦЕНЗУРНИЙ БОЙКО

Після цього епізоду "пригоди" Бойко завершилися і футболіст серйозно взявся за кар'єру. Разом із "Дніпром" він дійшов до фіналу Ліги Європи сезону 2014/15, де поступився "Севільї". Однак, наприкінці 2015 року він все ж зумів відзначитися поза полем. Під час матчу-відповіді збірної України проти Словенії до Євро-2016 Денис продемонстрував суперникам не дуже пристойний жест, після чого інтернет вибухнув пародіями і обговореннями поведінки гравця.

БОЙКО-ПРОФЕСІОНАЛ

А за підсумками 2015 року голкіпер, разом із партнером по збірній України Євгеном Коноплянкою, потрапив до списку претендентів у команду року від УЄФА. Суперниками Бойка на воротарської позиції були Мануель Нойер, Джанлуїджі Буффон та Джо Харт.

Подальша доля Дениса відома - він перебрався до турецького "Бешикташа", де на нього чекає зовсім інший футбол.

Будемо сподіватися, що футболіст не втратить свого запалу і залишиться таким самим колоритним персонажем як на полі, так і поза його межами.

Повʼязані теми:

Наступна публікація