Президент "Барселони" прокоментував "найгарячіші" трансферні чутки в клубі

Президент "Барселони" прокоментував "найгарячіші" трансферні чутки в клубі

Фото: Associated Press

Літо для "блаугранас" може бути дуже насиченим.

Президент іспанської "Барселони" Хосеп Марія Бартомеу прокоментував трансферні чутки навколо декількох футболістів.

Йдеться про захисника амстердамського "Аякса" Маттіаса Де Лігта, форварда мадридського "Атлетіко" Антуана Грізманна та півзахисника своєї команди Філіпе Коутіньо.

"Грізманн - гравець "Атлетіко", у нього контракт з цим клубом. Я радий, що великі гравці виступають в Іспанії. Це, наприклад, допомагає залучити інвесторів і спонсорів в Ла Лігу. Якби Грізманн хотів перейти до нас, він би поспілкувався з тренерським штабом, але він не перебуває в нашому трансферному списку, не дивлячись на всі чутки".

У нас дуже хороші відносини з "Аяксом". Я не знаю, де продовжить кар'єру Де Лігт. Швидше за все, що він піде з "Аякса" наступного літа.

Ми з Вальверде (Ернесто Вальверде - головний тренер "Барселони", прим.) обговоримо, чи будемо ми претендувати на цього гравця. Стилістика його гри нам підходить, і особисто мені цей гравець дуже подобається. Але поки що у нас не було жодних переговорів з "Аяксом".

"Коутіньо - відмінний, чудовий гравець. Він стає все краще і краще. Він має підтримку тренера. Коутіньо - це бренд і ми очікуємо від нього багато чого. Він продовжить виступати за "Барселону", - цитує слова Бартомеу Mundo Deportivo з посиланням на TVE.

Чутки щодо придбання Де Лігта з'явилися зовсім нещодавно. "Аякс" хотів отримати за захисника не менше 100 мільйонів євро. Також стало відомо, що "Барселона" вже пропонувала 60 мільйонів, але отримала відмову. Цього сезону на рахунку 19-річного центрального захисника та капітана амстердамців 47 поєдинків у всіх турнірах, 4 забиті голи та 1 результативна передача. Що стосується Грізманна, то він провів за "матрацників" 43 гри (20 м'ячів та 11 асистів).

Коутіньо, тим часом, дуже давно пов'язують з відходом з клубу. У сезоні 2018-19 на рахунку бразильського вінгера за каталонців 46 зустрічей (10 голів та 5 передач).

Нагадаємо, що наразі "Барселона" впевнено очолює турнірну таблицю Примери. Після 32 турів у їхньому активі 74 бали. Відрив від другого "Атлетіко" складає дев'ять очок. Окрім того, "блаугранас" вийшли до чвертьфіналу Ліги чемпіонів та фіналу Кубка Іспанії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація