Більше половини американців бачать у Росії ворога - Fox News

Більше половини американців бачать у Росії ворога - Fox News

Фото: Reuters

73% американців однак думають, що Дональд Трамп вважає Росію своїм союзником.

У Сполучених Штатах 64% громадян вважають Росію ворогом.

Такі результати опитування опублікувало видання Fox News.

Зазначається, що у РФ бачать союзника 28% американців. Таким чином, Росія опинилася на четвертому місці серед країн, які громадяни США вважають ворожими для своєї країни.

Своєю чергою, рейтинг ворогів для жителів США очолила Північна Корея. Зокрема, про її недружелюбність заявило 93% американців. На другому місці опинився Іран – 80%, на третьому – Сирія (76%).

73% американців однак думають, що президент їхньої країни Дональд Трамп вважає Росію своїм союзником, а 20% думають, що він бачить у Кремлі суперника.

Головним союзником США 96% американців вважають Канаду. Великобританію дружньою США країною називають 95% населення, Францію - 92%, Німеччину - 87%.

Раніше повідомлялося, що рівень підтримки населенням США президента Дональда Трампадосяг найнижчої позначки з моменту його інавгурації 20 січня. Про це свідчать результати опитування громадської думки, проведеного Reuters спільно з дослідницьким центром Ipsos.

За даними дослідження, Трампа підтримують 38 відсотків американців. 56 відсотків респондентів не схвалюють дії глави держави, ще шість відсотків не визначилися з думкою з цього питання. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація