Не бере чоловіка за руку та постійно сумна. Що не так із Меланією Трамп

Не бере чоловіка за руку та постійно сумна. Що не так із Меланією Трамп

Фото: Getty Images

Перша леді почувалася некомфортно у новій ролі від першого дня інавгурації. 

Після обрання Дональда Трампа 45-м президентом США іноземні ЗМІ майже ні на день не припиняють обговорювати очільника держави та членів його родини. Наприклад, часто у пресі проскакує інформація про те, що Меланія Трамп фактично не виконує функцій першої Леді держави, а за неї це робить донька президента - Іванка.

Крім того, у ЗМІ вказують на те, наскільки Меланії важко та неприємно перебувати на різних офіційних зустрічах, на які вона приїздить разом з президентом.

Наприклад, коли Борт номер один із президентською четою прибув до Риму, Меланія відмовилася брати чоловіка за руку

На відео видно, як Трамп перед спуском по трапу подає руку дружині, проте вона ігнорує його жест і починає поправляти волосся.

Теж саме відбулося раніше після приземлення у Тель-Авіві. Президент простягнув руку дружині, але вона ляснула його по долоні.

Президентська пара у Римі зустрілася із Папою Римським. Тоді ЗМІ звернули увагу на те, наскільки нещасною виглядала Меланія на світлинах із Дональдом Трампом та Папою Франциском.

Фото: Getty Images

Меланія почувалася некомфортно у новій ролі від першого дня інавгурації. Спочатку вона незграбно вручила подарунок Мішель Обамі, а Трамп тоді й зовсім не чекав її біля машини, а кинувся вітатися з подружжям Обам.

Так само ЗМІ та юзери коментували перший танець президента США та першої леді, під час якого обом, здавалося, було незручно.

А її син Беррон відмовився давати їй руку та давати п'ять під час урочистої події інавгурації. Та й важко було забути те, як швидко змінився вираз обличчя Меланії, після того як від неї відвернувся Трамп під час церемонії інавгурації.

Натомість колишня перша леді Мішель Обама була взірцем для жінок та кожного дня змінювала життя американців. Вона поводилася природно та професіонально. Крім того, Мішель могла постояти за себе і в пародійних сценах, влаштованих комедійними шоу, популярними на американському телебаченні.

Меланію залишається тільки пожаліти. Її стосунки виставили на загал. Її мова тіла каже про всі її почуття. Крім того, під час європейського туру Меланія проявила більше прихильності до хворої дитини в Римі, ніж до свого чоловіка.

Нагадаємо, раніше близький друг Меланії Трамп розповів, чому перша леді США постійно сумна.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Образи політикинь і перших леді
Наступна публікація