Російський олігарх продає одну з найбільших серед мільярдерів РФ яхт

Російський олігарх продає одну з найбільших серед мільярдерів РФ яхт

Російський олігарх продає одну з найбільших серед мільярдерів РФ яхт

Яхта "777" / Фото: burgessyachts

Він конкуруватиме за покупців з двома іншими бізнесменами.

Російський олігарх Олександр Абрамов, статки якого оцінюються у 5,5 мільярда доларів, вирішив продати 68-метрову яхту з назвою "777", розташовану біля помешкання у Новій Зеландії. 

Човен виставлено на сайті Burgessyachts.

Елітна яхта "777" входить до тридцятки найдовших човнів серед російських мільярдерів. Її довжина - 68 метрів, тоннаж - 1393 тонни. У ній є п'ять кают, розрахованих на 12 гостей, на човні працюють 18 членів екіпажу. Власник виставив ціну у 55 мільйонів 150 тисяч доларів. 

За даними видання New Zealand Herald, Абрамов будував дорогу у 233 метри в океані, аби пішки діставатися до яхти. Біля берегів, де розташована нерухомість олігарха, човен неможливо швартувати через мілководдя. 

Цікаво, що за покупців Абрамову доведеться конкурувати. Адже яхту продають ще два бізнесмени - Василь Анісімов і Дмитро Риболовлєв.

Нагадаємо, нові персональні санкції США проти російського олігарха Віктора Вексельберга призвели до заморожування низки активів приватної бізнес-групи "Ренова", вартість яких становить від $ 1,5 до $ 2 мільярдів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація