Сенат США продовжує засипати Флінна повістками

Сенат США продовжує засипати Флінна повістками

Фото: Reuters

В разі подальшого ігнорування, Флінн ризикує постати перед звинуваченнями щодо неповаги до Конгресу.

Після відмови колишнього радника президента Трампа Майкла Флінна задовольнити запит Конгресу, Комітет Сенату США з питань розвідки оформив два нових виклики на його ім'я, аби примусити його розкрити деталі взаємодії з росіянами.

Про це інформує ABC News.

В разі ігнорування, Флінн ризикує постати перед звинуваченнями щодо неповаги до Конгресу.

 

Нагадаємо, що раніше Флінн не відреагував на на повістку з сенатського комітету, який вимагав у нього надати документи в рамках розслідування зв'язків кампанії Трапа з російським урядом. Флінн скористався захистом п'ятої поправки до Конституції, яка дозволяє не свідчити проти себе

Майкл Флінн подав у відставку з посади радника президента США 13 лютого 2017 року. У своїй заяві на звільнення він вказав, що "не повністю поінформував віце-президента Майка Пенса та інших про свої розмови з послом Росії". Ця відставка стала наслідком оприлюдненої в ЗМІ інформації про його таємні зустрічі з російським дипломатом.

Також звинувачення Флінна у платних виступах на російських заходах з'явилися в середині березня. Тоді в ЗМІ оприлюднили інформацію, що Флінн отримав майже 70 тисяч доларів від трьох російських компаній напередодні президентських виборів в США.

Майкл Флінн відмовився свідчити у справі ймовірного втручання РФ у президентські вибори США

Майкл Флінн відмовився свідчити у справі ймовірного втручання РФ у президентські вибори США

Повʼязані теми:

Наступна публікація