Скандальний актор Панін розгромив кілька кафе на Далекому Сході

Скандальний актор Панін розгромив кілька кафе на Далекому Сході

Панін знову потрапив у скандал / Фото: plitkar.com.ua

Акторові не сподобалася їжа.

Російський актор Олексій Панін в ніч проти вівторка був доставлений у відділення поліції за дебош в одному з розважальних комплексів Благовєщенська.

Крім того, раніше на нього був складений протокол за скандал в кафе міста Свободний Амурської області, повідомила представник регіонального управління УМВС.

Панін приїхав до Приамур'я з гастролями. В одному з кафе Свободного він влаштував скандал, заявивши, що його не влаштовує якість приготовленої їжі. Та ж причина, за попередніми даними, стала продовженням історії в одному з розважальних центрів Благовєщенська. Його співробітники натиснули тривожну кнопку після того, як актор почав бити посуд.

"У Свободному на актора складено адміністративний протокол за статтею "Дрібне хуліганство". Як йдеться у протоколі, він розбив посуд і пляшки з алкоголем у барі. Крім того, алкоголем з розбитих пляшок залив апаратуру, яка вийшла з ладу. У Благовєщенську Паніна доставили у відділення поліції, але протокол складений не був за примиренням сторін", - повідомили у відомстві.

За попередніми підрахунками, Панін відшкодував розважальному центру збиток у розмірі близько 7 тисяч рублів.

Нагадаємо, в серпні російський актор Олексій Панін потрапив у незначну ДТП в Криму, але влаштував гучний скандал, накинувшись з кулаками на водія-татарина, якого обізвав татарина "хамським бидлом" і готовий був вдарити каменем.

Проте з часом МВС України припинило слідство за статтею "Хуліганство", яке було розпочато за фактом скандалу з участю Паніна.

Повʼязані теми:

Наступна публікація