Стали відомі перші дані з бортового самописця EgyptAir

Стали відомі перші дані з бортового самописця EgyptAir

Фото: Reuters

Аналіз уламків показав різке зростання температури на борту літака.

Перші дані, які були отримані з "чорного ящика" літака авіакомпанії EgyptAir, підтвердили інформацію про задимлення на борту лайнера.

Про це повідомляє Reuters.

Нагадаємо, що згідно з попередніми даними, задимлення було зафіксовано в туалеті і відсіку радіоелектронного обладнання. Також аналіз уламків показав різке зростання температури на борту літака, а також наявність сажі і пошкоджень від температури.

Раніше повідомлялося, що французьким фахівцям вдалося відремонтувати чорний ящик літака.

Нагадаємо, в ніч на 19 травня компанія Egyptair повідомила, що втратила контакт з літаком рейсу MS804 в 2:30 ранку по каїрському часу. Лайнер в той момент знаходився над Середземним морем приблизно за 280 км від узбережжя Єгипту. Літак повинен був прилетіти в аеропорт Каїра в 3:15 ранку.

Пізніше єгипетські авіаційні чиновники заявили, що літак авіакомпанії EgyptAir розбився. Збройні сили Єгипту розмістили на сторінці свого офіційного представника в мережі Facebook перші фотографії витягнутих з моря уламків літака, а також рятувальних жилетів і фрагментів спотворених пасажирських крісел.

На борту перебували 56 пасажирів і 10 членів екіпажу. Рейс виконувався літаком Airbus A320-200, який EgyptAir придбала в 2003 році.

Слідчі спростували інформацію про вибух на борту літака EgyptAir

Слідчі спростували інформацію про вибух на борту літака EgyptAir

Повʼязані теми:

Наступна публікація