У передмісті Парижа виявили пояс смертника - ЗМІ

У передмісті Парижа виявили пояс смертника - ЗМІ

Місце оточила поліція

На місце події прибули експерти для аналізу предмета.

В одному із сміттєвих баків у передмісті Парижа Монруж виявлений передбачуваний пояс смертника, що нагадує ті, які використовували паризькі терористи.

Про це передає France Info.

На місце події, оцепленное поліцією, прибули експерти для аналізу предмета.

Нагадаємо, що протягом останнього тижня в Брюсселі було проведено більше 30 антитерористичних рейдів, в ході яких затримано більше 20 осіб. З них п'ятеро заарештовані, інші звільнені після допитів.

Ввечері, 13 листопада, у Парижі сталася серія терактів. Кілька вибухів пролунали поруч зі стадіоном "Стад де Франс" під час матчу між збірними Франції та Німеччини. На грі був присутній президент Франції Франсуа Олланд. Він не постраждав.

Ще кілька терактів сталися в одному з ресторанів 10-го округу Парижа і концертному залі "Батаклан" - 11-й округ. У ресторані невідомі відкрили стрілянину, а в концертному залі, де проходив концерт рок-групи Eagles of Death Metal відвідувачі стали заручниками. За офіційними даними, загинуло 130 осіб. 

Відповідальність за теракти взяло на себе терористичне угрупування "Ісламська держава" . "Це вендета за Сирію. Це 11 вересня Франції", — цитує заяву терористів італійський інформаційний телеканал Sky Tg2.

У Брюсселі досі шукають терористів, які можуть організувати вибухи, подібні до паризьких

У Брюсселі досі шукають терористів,  які можуть організувати вибухи, подібні до паризьких

Повʼязані теми:

Наступна публікація