У Києві вперше відбудеться міжнародний форум з медичного туризму

У Києві вперше відбудеться міжнародний форум з медичного туризму

Фото: ehealth.eletsonline.com

Global Healthcare Travel Forum – це міжнародний конгрес представників профільних асоціацій із 40 країн світу, які збираються для обміну досвідом між професіоналами медичної та оздоровчої галузі. 

22-24 квітня 2020 року у Києві вперше відбудеться міжнародний форум з медичного туризму Global Healthcare Travel Forum. Про це йдеться на офіційному порталі Києва. 

Під час наради з представниками глобальної асоціації медичного туризму заступниця голови КМДА Марина Хонда зазначила: 

"Туристичний потенціал Києва, однозначно, ще повністю не розкритий. Проте місто є цікавим як для подієвого, так і для бізнес-туризму, а потік іноземних туристів щороку тільки збільшується. Проведення міжнародного форуму такого рівня є надзвичайно важливим для розвитку туристичної галузі загалом та задля підвищення інтересу до Києва з боку іноземців та розвитку медичного та оздоровчого туризму".

Крім того, вона додала:  "форум медичного туризму допоможе залучити партнерів та інвесторів не тільки в медичну, а й у соціальну сферу. Зокрема, це можливість для закладів реабілітації осіб із інвалідністю обмінятися досвідом із провідними представниками галузі з усього світу", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Трускавець потрапив до рейтингу найкращих бюджетних оздоровчих напрямків Східної Європи.

Стоматологічний туризм: чому іноземці їдуть до України лікувати зуби

Стоматологічний туризм: чому іноземці їдуть до України лікувати зуби

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація