Аваков назвав поліцію лідером довіри серед держустанов України

Глава МВС подякував правоохоронцям за роботу.

Рівень довіри суспільства до правоохоронних органів зростає. Про це заявив керівник Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков під час робочого візиту до Хмельницької області.

Як повідомляє прес-служба МВС, керівник відомства назвав рівень злочинності та довіру населення основними показниками ефективності роботи поліції. При цьому показники Хмельницької області міністр охарактеризував, як непогані. Але й наголосив, що зростання рівня довіри людей до поліції є явищем загальнодержавним.

"Не реформи й розмови про них потрібні громадянам і нам, а результат. І суспільство бачить якісні зміни в роботі правоохоронних органів, а відтак – рівень довіри зростає. З усіх державних інституцій найвищу довіру населення мають Національна поліція, Національна гвардія, Збройні Сили і прикордонники. Вища довіра тільки до церкви і добровольчих загонів", - заявив Аваков.

Він також додав, що такі показники є реальним успіхом правоохоронців. "Зараз рівень довіри до поліції 42% – це колосальна цифра. І приблизно 43% недовіри. Тобто баланс довіри-недовіри до Національної поліції складає -1%. А це гігантський ріст за останній час. Патрульна поліція, як частина Нацполіції, ще краще: близько +3%", – наголосив міністр.

Аваков запевняє, що 330 тисяч на антикорупційну операцію були витрачені недарма

Аваков запевняє, що 330 тисяч на антикорупційну операцію були витрачені недарма

Повʼязані теми:

Наступна публікація