Блокпост №31 значно підсилений технікою і військовими – речник РНБО

Блокпост №31 значно підсилений технікою і військовими – речник РНБО

На Донбасі побільшало російських військових

Військове керівництво вважає, що цю позицію цілком можна відстояти.

На українському сході стрімко більшає чужинців. Українські військові аналітики, спираючись на дані розвідки, говорять про присутність на цю мить щонайменше 20-тисячного угруповання російських найманців та бойовиків, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Є інформація, що вороги сформували щонайменше чотири ударні батальйонно-тактичні групи – по одній у кожному із секторів зони АТО. І вони навіть не намагаються замаскувати своє вторгнення в Україну.

"Не припиняється інтенсивне переміщення військової техніки та живої сили противника з території РФ на територію, тимчасово підконтрольну бойовикам. Присутність російських військ уже навіть не маскується", - заявив речник інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко.

Однією з найбільш гарячих точок в зоні АТО лишається траса Бахмутка. Після того, як українські військові відійшли від 32-го блокпосту, бойовики відправили ультиматум і на найближчий до нього 31-й.

У РНБО кажуть, що 31-й блокпост значно міцніший та краще озброєний, ніж 32-й.

"Блокпост №31 не являє собою той класичний блокпост, який був під номером 32. Це блокпост разом з мережею інженерних укріплень в різні боки. Тобто це не просто споруда, яка стоїть на дорозі. Він значно підсилений і технікою, і військовими, і цей район перебуває зараз під особливою увагою", - пояснив Лисенко.

Cитуацію на трасі Бахмутка в РНБО називають непростою, але стверджують – у захисників блокпосту є все необхідне для виконання завдань.

Раніше бійці 32-ого блокпосту розповіли, як в оточенні пили воду з калюж та викопували тіла побратимів.

Кореспондент ТСН Костянтин Павлов

На українському Сході стрімко більшає чужинців

На українському Сході стрімко більшає чужинців

Повʼязані теми:

Наступна публікація